2013. március 7., csütörtök

erkélyre fel!

Mindazoknak ajánlom ezt a bejegyzést, akiknek van erkélye és sosem lép ki oda, tárolónak használja, vagy az alábbiak közül gondolta már ezt: 'ó úgyse használnám, minek újítsam fel', 'a szomszéd mindig átkukucskál', 'még a végén ellopják az asztalt', 'lehet kellene valamit kezdeni vele'..

Az erkély nagy kincs lehet, ha az otthonunk részének tekintjük, úgy kezeljük, mint egy külön szobát! Mi sem kertes házban élünk, az erkély az egyik legfontosabb szempont volt a lakás vásárlásánál. Nincs nap, hogy ne töltenék ott el egy kis időt.

Akármekkora és akárhova néz, emelkedjünk felül a kételyeken és tessék használják ki!!!


Bármilyen kicsi is legyen, biztosan kifér egy szék, fotel, pad és egy kis lerakóasztal.. Saját magunkért tegyük rendbe, az a napi 10-20 perc is csodákra képes, amit magunkra fordítunk.




Esetleg lehajtható asztallappal.


U alakban sokszor fekvőhely is elfér. Nézzünk a dolgok mögé, lássuk meg a lehetőségeket.


Rakjunk kis színes(könnyen mosható) párnákat, takarókat, növényeket. Ez utóbbit csak az, akinek van kedve gondoskodni róla.


A kinti miliő nem feltétlenül kell illeszkedjen a benti berendezéshez. A szabadban érezhetjük úgy magunkat, mintha máshova csöppentünk volna. Nyaraljunk!

Alhatunk is kint!



Válasszunk fa hatású falburkolatot. Nagyon otthonossá, szobahangulatúvá tehetjük, ha szőnyeget is kihelyezünk (szintén olyat, amit bedobhatunk a mosógépbe).



Fessük színesre a külső ablakkeretet, falakat..


A visszafogottabb színek kedvelőinek.




1 megjegyzés: