2013. március 25., hétfő

28 fantasztikus játszóház a kertben

Melyikünk ne csöppenne vissza egy kicsit a múltba és töltene el egy napot egy kis külön házikóban, ami csak a mienk, ahol saját kis gyereklelkű felnőtt életünket éljük. 

Szenzációsan jó dolog, ha hagyhatjuk, hogy a gyerekek elvarázsolt világukba beköltözve töltsenek el (ráadásul kint a szabadban) naphosszat. Egy ilyen kerti játszóház nagyon jó módja ennek. Akinek van rá lehetősége vágjon bele, életre szóló élményeket szerez itt egy gyermek.




És persze gyerekházikóban is vannak nagyon egyedi dizájnos darabok, szó, mi szó nagyon jól néznek ki, de ha már gyerekbirodalom, akkor az legyen természetes anyagból, legyen életszerű és természetbe illő. Inkább erdbéli játékokra ösztönözze a gyerkőcöt, virágszedésre, kerti barkácsolásra, nyuszitartásra, mintsem üzletember-szerepjátékra. De az is lehet, hogy csak mi, szocializálódott felnőttek gondoljuk ezt és nincs is kihatással rájuk a küllem? Nem tudom, de megnézni mindenképpen érdemes ezt a néhány ultramodern játszóházat.






ez kicsit bizarr..

Néhány mézeskalácsházikó..


A virágok egyszerű és nagyszerű dekorációk, és programot is biztosít a lurkóknak.



és házikónak nem mondható, kész rezidencia..



Természetes anyagok, természetes színek, fák közelsége.








Dekorálhatjuk sokféleképpen, személyiségükre szabva





Ó de kedvet kaptam egy kis szerepjátékhoz, ti?

És ha esetleg magunkra is gondolnánk.. A legtutibb megoldás! A képen látható pillanat is idilli, de akár egy limonádé a felnőtteknek fönt, míg a manók lent játszanak..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése