2013. március 8., péntek

Otthonok nagyítóval - Modern lakás Barcelonaból

Egy spanyol építészeti stúdió által tervezett lakásfelújítást mutatok, ahol igencsak meglátszik, hogy építész a lakásbelső tervezője. Az arany használata a terek összekapcsolására és a szerkezetek követésére is szolgál egyben. Természetesen díszítő szerepe is elsődleges, a mennyezeten már-már kézműves hatású, a lakás legdominánsabb éke. A medál lámpákkal fantasztikusan jól kapcsolódik a helyiség modern mivoltához. Az egész "kompozíció" luxust visz a belső térbe.


A lakást a fehér szín uralja, ami kiszélesíti a látómezőt és egyensúlyt teremt a különböző funkciójú helyiségek  között.Az aranyszálak kijelölik a helyiségeket, a tér magasságát nagyon jól kezelik. A fénycső mindezt ki is emeli.


A közlekedő keskeny, mégis légies, amit az üvegfelületnek köszönhet. Különleges a cipőtároló és akasztó, ahogyan a lépcső alatti ruhatároló is.A hálószoba gyönyörű kékje (ami a nappaliban is visszaköszön) nagy felületen kicsit férfias és nekem egy kicsit meztelen a berendezés. A lámpa és az ágy formája high-tech hangulatot hoz. 
Nektek hogy tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése