2013. március 8., péntek

Közlekedjünk kellemes hangulatban!


A folyosók, közlekedők is sokszor a 'mostohagyermek' helyiségek között van, kevesebb törődést kapnak, pedig érdemes odafigyelnünk rá a berendezéskor. Nagyon szép megoldásokat mutatok arra, hogyan tehetjük hangulatossá bútorok, kiegészítők nélkül is. figyelve a padlóra, mennyezeti lehetőségekre, világításra, színekre, anyagokra. Igaz mennyi minden van anélkül is, hogy egy bútordarabot beraknánk a térbe? 

Az álmennyezet szaggatottsága miatt azt érezhetjük, hogy nagyon hosszú, szinte végtelen a folyosó. A végén elhelyezett kép jelzi csak, hogy egyszer odaérünk. A hideg szürkéhez nagyon passzol a sárgás megvilágítás, összekapcsolva a nappali helyiséggel.


A padló burkolata felkerült a mennyezetre is, csíkozása szélesíti az amúgy szűk folyosót. 


A bemélyedésben lévő világítás szintén szélesít, meleg hangulatot ad a dekortapétával együtt.


A padló hosszanti iránya itt is szélesít, a világítás gyönyörűen játszik a kőburkolaton. Komolyan elegáns, kicsit férfias lakásbelsőt sejtet.


Az üvegfelület, a fehér és arany hármasa légies és elegáns. És persze nagyon különleges. Ezt a lakást láthatjátok teljes egészében az otthonok nagyítóval bejegyzései alatt. Érdemes belekukkantani.


Ha pedig kiegészítőkhöz nyúlunk, a lehetőségek tárháza határtalan, most csak néhány példa.
Kontrasztos színekkel, a falon hozzáillő képkerettel.


Bár ez egy hotel közlekedője, a padlószőnyeg meleg, otthonos és mivel kevés időt töltünk ott, nem koszolódik könnyen, ideális megoldás lehet.


A tükör a falon (vagy a szekrényajtó tükrös felülete) tágítja a teret, ezt már ezerszer láttuk leírva, de arra figyeljünk ha mit tudunk benne mutatni. Egy kellemes szőnyeg a tükörben duplázódva, vagy a szemközti falon egy különleges falburkolat szép összképet adhat.


Különleges lámpa, vagy fotók, képek használata.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése