2013. június 17., hétfő

Otthonok nagyítóval - Új-klasszikus luxusvilla

Egy csodálatosan elegáns, letisztult otthonban nézhetünk ma körül. A klasszikus stílus újragondolva, 21.századba illesztve. Nekem személy szerint a (sokcsücskű :) ) szívem egyik csücske ez az elegancia, amit ez a lakás képvisel. Mert mindamellett, hogy minden a helyén van és nagyon kifinomult, otthonos is egyben. Nagy hangsúlyt fektet a tervező a finom anyagokra, textúrákra, a színek visszafogottságából eredő harmóniára.


A szürke, ami végigkísér az összes helyiségben, telitalálat. Meleg tónus, nyugodt, mégsem unalmas.


Merüljünk el a részletekben. Az osztott ablak egyszerűen csodálatos. A kiegészítők, párnák sokasága, az egyedi, stílusban különböző szék összhangja páratlan. A kandalló beleolvad és kitűnik egyszerre.

Feltöltődés, nyugalom szigete.A tv nekem általában nem illik egy lakásba sem. Így vagyok összerakva, engem zavar minden enteriőrben. A sajátunkban is. Itt egy gyönyörű példa arra, hogyan rejtsük el.Azt hiszem ezzel Carrie Bradshaw is elégedett lenne ;)

Héhó most látom csak, hogy az egy ikeás komód átfestve. :) Sok helyen láttam már egyébként felhasználva. Eredetileg fekete, de láttam már ezüstre, aranyra varázsolva. Nem hiába, különleges kis darab.Tetőablak, lépcsőkorlát abszolút klasszikus, színében, mintájában egyaránt.A tizenéves fiú szoba szeméylre szabottan egyedi, nyilván egészében kirí a villa többi részéből, de a kivitelezés, anyaghasználat itt is felső kategóriás.

A fürdő is szép, de talán ezért vagyok legkevésbé oda, nekem túl kontrasztos a lakás stílusához. De egyébként nyilván elfogadnám ;)

Na jó, akkor most erre a hétre ideköltözök fejben, viszlát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése