2013. június 3., hétfő

Beépített erkélyek, lodzsák

Imádom ez erkélyeket. Legalább annyira ki lehet használni, mint a nagy, tágas teraszhelyiségeket, csak vegyünk fel optimista szemüveget! :) Én nagyon sokat használom a mienket, bár töredelmesen bevallom, hogy szeretgetem, rendben tartom, de kicsinosítása még várat magára! Ha elkészül, megosztom veletek!

A beépített változatuk konkrétan plusz egy szoba a lakáshoz. Nézzük mi minden jót lehet kihozni belőlük!!


Lehet egy kis nappali vagy étkező akár. Nyugodtan használhatunk olyan dekorálást, textilt és bútort, amit a lakás egyéb részein, de lehet ez a lakástól szervesen elkülönülő, egyedi helyiség, színben dizájnban egyaránt.







Lehet a kedvenc időtöltésünk színtere, egy kis zug, ami csak a miénk..




... vagy a gyerkőcé! :)



Csinálhatunk belőle kis gardróbot is..



Ha "csak" napi néhány percet töltünk ott, akár a reggeli kávénk elfogyasztását, akár az aktuális könyvünkre szánt fél órát, akkor is érdemes esztétikusan, praktikusan berendezni.




Sokak számára fontosak a növényeik, egy kis téli kert helye is lehet itt.



Ha a lakásunk kicsi, és a nappaliból nem szívesen veszünk el egy dolgozósarok javára, íme néhány jó megoldás erre. Rakjuk ki a szűrünket az erkélyre ha dolgozni akarunk! :)






Ha te kihasználod az erkélyed és szívesen megosztanád velünk, hogyan dobtad föl azt, milyen funkciója van, küldd el nekem, olvasói otthonokra szerintem mindenki kíváncsi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése