2013. május 23., csütörtök

Otthonok nagyítóval - Színes, mintás otthon Connecticut-ból

Egy semmiképp sem átlagos berendezésű otthont mutatok nektek. Bizonyosan megosztja majd az olvasókat, valószínűleg a nem tetszik tábora lesz a nagyobb. Én azonban nagyon érdekesnek találom, sok különleges megoldással, jónéhány "túl sok" részlettel és szép, egyedi darabokkal is tarkítva. Mindent összevetve a stílusát kedvelőknek sok izgalmas inspirációt rejt.



Amit az összes helyiségre rá lehet húzni: a színek, minták sokasága.


Vidéki jellegét mi sem erősíti jobban, mint az állatok a falon.


A ház otthon és gyűjtemény egyben. Régiségek, kézműves kiegészítők, egyedi bútordarabok mindenütt. És ami fantasztikus (a szkeptikusok figyelmébe is ajánlom), hogy az egyes berendezési tárgyak milyen tökéletességgel vannak összhangba hozva. A lámpához lett a falszín kiválasztva, a varrott szőnyeg témája a tanyasi életet festi le, amihez illeszkedik az olajfestmény, az öntött vas kakas figura. Az ülőbútorok pedig egy kis klasszikus-romantikus vonalat hoznak, ami a másik helyiségben folytatódik.


A színválasztás a népi motívumokhoz igazodik.





No, a konyhában aztán minden van. Kedves is, csicsás is, népies is és elegáns is. Az egész mégis egy olyan játékosságot eredményez, hogy tetszetős (nekem).





Nekem ezek a finomabb színhasználatú szobák tetszenek, könnyedebb az egész, holott a jellegzetességek itt is megvannak.




És ami sok az sok :)



A házat körbejárva visszatértünk a hallba. Óriási, szellős, világos és stílusos. Alaphangulatát a London utcáit idéző lámpa adja.


A környék és a porta pedig..hmm..


Kíváncsi lennék a véleményekre..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése