2013. május 28., kedd

Otthonok nagyítóval - Kis lakás a zöld érintésével

A következő kis lakás berendezését a lakók igényihez alakította a tervező. A fiatal, gyermektelen házaspár a munkájának és barátainak él, így fontos volt, hogy a kisebb baráti összejöveteleknek kellemes miliőt teremtsenek. Válaszfalat is bontottak, így a nappali-étkező-konyha-hálófülke egy térben kapott helyet. A két alapvető szín a fehér (térnövelő mivolta miatt) és a fekete. Ehhez nagyon kellemes világos fafelületek párosulnak és ez a fantasztikusan üde zöld.Alapvetően a funkcionalitás jellemzi az otthont, természetesen eredeti megoldásokkal tarkítva. A tér könnyed megjelenésű, amihez az étkezőpult "lebegése",székek stílusa és a zöld üvegfelület is hozzájárul.


A konyha letisztult, sem formájában, sem megoldásaiban nem egyedi. Így a dizájnlámpa fantasztikusan érvényesül.


A fényes, fekete ajtókat filmszalagok kersztezik (ami nem véletlen témáját tekintve: a férj író, rendező).


Csodás!! A térelválasztás gyöngyszeme. A zöld üveg mögött helyezkedik el a hálófülke, függönyözéssel kombináva.


A hálószoba nyugodtságot áraszt, itt a fekete-fehér éppen csak felvillan a tapétacsík személyében.


A fürdőszoba elegáns.. A burkolatok, szaniterek a luxus igényeket teljes mértékben kielégítik.


A wc mögött helyezték el a ház ellátását végző kazánt, vizes blokkot, mindenféle csúnyaságot. Könyveknek is maradt hely, hogy mindig hozzáférhessenek az olvasnivalóhoz ;)


A dolgozószoba a beépített erkélyen kapott helyet.Szeretem a kis lakásokat! Van bennük kihívás, a kreativitás egyik legjobb táptalaja. :)

(Zárójelben azért megjegyzem, máshol is használja a tervező ugyanezt a térelválasztást. Az ötlet és kivitelezés tökéletességéből így sem veszít.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése