2013. április 29., hétfő

Otthonok nagyítóval - Spanyol vidéki otthon

Közel áll a szívemhez a vidéki stílus. Mindig akkor döbbenek rá, amikor egy-egy ilyen számomra nagyon tetszetős házat, kiegészítőt, vagy bútort látok. Olyankor legszívesebben átalakítanám az otthonunkat is, hogy ne csak egy-két felvillanás legyen ilyen hangulatú. Számtalan megjelenési formája van, attól függően, hogy milyen országban, milyen tájon helyezkedik el. Azt hiszem, az olasz és a spanyol vidék mindenkinek tetszik, ha másért nem is, egy jó nyaralás emléke miatt, vagy azért, mert a miliő, amit áraszt, magával ragadó.

Spanyolországból hoztam egy ékszerdobozt ma nektek.


Nem szeretem különösképp a sárgás beütésű fafelületeket, de itt jobbat el sem tudnék képzelni. A fehérrel, korallal, rózsaszínnel kellemes összhatást eredményez


Az itt-ott megjelenő modern bútordarab, kiegészítő méginkább kiemeli a rusztikusabb elemeket. Temészetesen a gerendás mennyezet elengedhetetlen egy vidéki házban!Míg a nappali-étkezőben élénk színeket látunk, addig a hálószobát abszolút pihenésre rendezték be, a lila-barna összeállítás rendkívüli nyugodtságot áraszt.Szeretem ha a fürdőszobát szobának rendezik be, ha megjelennek képek, személyes tárgyak.


És jöjjön az ékszerdoboz ékköve: a kert.....

forrás

Nekem megjött a kedvem összepakolni mindent és odaköltözni.. :) Neked?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése