2013. április 2., kedd

A smaragd zöld

Intenzív, energikus, üde és egyben luxust hoz a belső térbe.


Fantasztikusan nagy hatással bír! Az, hogy mit eredményez, függ attól, hogy milyen mennyiségben van jelen és milyen textúrájú anyagok viselik ezt a különleges színt.

Nem hiába 2013 színe! Nézzük, hogyan játszhatunk vele, hogyan hat esztétikai érzékünkre, hangulatunkra, térérzékelésünkre!

A leggyakoribb színárnyalat a természetben, így az hogy frissességet varázsol az enteriőrbe, nem kérdés!Falakban gondolkodni egyrészt merész, másrészt a trendszínek változnak, a most divatos, karakteres színek lehet, hogy évek múlva már nem fognak tetszeni, a falat egyszerűen átfestjük, míg a bútorokat lecserélni körülményesebb, költségesebb.
Ha megtetszik ez a szín, de nem akarunk nagyon nagy változást, a kiegészítők használata is remek megoldás arra, hogy valahogyan becsempésszük az otthonunkba.
Ugyanakkor nincs különlegesebb egy-egy egyedi színű bútornál..  Ha tényleg elbűvölt, és egyéniségünkhöz is illik ez az árnyalat, el tudjuk képzelni hosszú távon, akkor hajrá! És az én kedvenceim: a smaragd függönyök, textilek:Láthattuk, hogy teljesen más az enteriőr, ha feketével, fehérrel, barnával, vagy épp bordós árnyalatokkal kombináljuk.

Fekete fehérrel maga a tökély.
Nektek tetszik annyira, hogy valamelyik helyiséget megváltoztassátok a kedvéért?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése