2013. április 18., csütörtök

Helytakarékos, csinos lakás New Yorkból

Szeretném nektek megmutatni, ezt az apró, de kifinomult ízlésű stúdió lakást. Egyrészt, hogy példával erősítsem azt, hogy a sok fafelület nem nyomja össze a teret, feltéve, ha ilyen átgondoltan használjuk a színeket és a tárgyakat.

Számtalan egyedi ötlet lakozik ebben a pici lakásban, akár a tárolási kapacitásokat nézzük, akár a stílust.A burkolatok, bútorok színe a gyönyörű teak fa, fehér és szürke színekre korlátozódik. A fehér magasfényű, ami térnövelő hatású, duplázza a fényt és légies, modern.


Ha nagyon kötözködni akarok (és végülis mért ne akarhatnék), akkor egyedül ebben a térben sok a fa. Talán ha a legfelső ajtósor magasfényű fehér volna, enyhítene a teljes beépítettség érzésen. A fogantyúk hiánya nagyon fontos! Nem töri a meg a felületet, a szemünknek jó dolga van, letisztult, szép konyha.Mindamellett, hogy több maréknyi vendég is elfér alkalomadtán a nappaliban, dolgozni is tágas asztalt alakítottak ki.


Bepillanthatunk az elkülönített nyitott hálófülkébe. Kényelem, funkció, praktikum.


Ezt a képet lehet láttátok már, én sok helyen találkoztam már vele, de ezredszer is szenzációs.


Kihasználták az üveg- és tükörfelületek térjótékony hatását :)A lakás minden zeg-zuga ki van használva, mégsincs túlzsúfolva. Nos, ehhez képest kis lakásban élsz? ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése