2013. április 8., hétfő

Kék DIY padló

Mit szóltok ehhez az üdítő kék padlóhoz?


Nekem elnyerte a tetszésem, főleg mikor megtudtam, hogy ezt önálló ötlettől vezérelve, saját kezűleg készítették. Akkor pedig még jobban, amikor beindult a fantáziám, hogy micsoda csodás kis tereket lehet így létrehozni, természetesen a szivárvány más színeivel (is) alkalmazva. Akár egy gyerekszoba, vagy előszoba, esetleg nappalin belül egy más funkciójú sarok elválasztására..


7 különböző színt használt az ötletgazda a festéshez, mindet vízbázisú átlátszó fényes lazúrral zárt le. Ha valakinek álmai netovábbja és pont ilyet akarna, ide kattintva megtalálja.

Ha tudtok vonatkoztassatok el a jelenlegi berendezéstől és engedjétek szabadjára fantáziátokat. Avagy hagyatkozzatok rám. Hófehér magasfényű konyhabútor tárul elénk a háttérben, fogantyúk nélkül. Csempe helyett a munkalap színe fut fel, vagy kőris, vagy tölgy színű, ami a nyílászárók színe is. Világosbarna-kék színvilágú tapéta a konyha,nappali között, tölgy étkezővel, fehér gömb lámpákkal. Függönyök nincsenek, drapériaként lenge fehér fényáteresztő lengedezik. Hm hirtelen elsőre ennyi.. el tudjátok képzelni? De lehet ha holnap visszakattintok más irányba megyek el..


Biztosan megoszlik a vélemény..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése