2013. október 20., vasárnap

Új rovat - Tervezési napló

Új "rovatom" indul a blogon. Egy külön kis naplócska a munkáimról, a munkafolyamatokról. Bekukkanthattok a kulisszák mögé, hogyan zajlik egy felkérés, a tervezést mi indítja el, aztán hogyan törik ketté valami aprócska bökkenő miatt a koncepció és hogyan épül fel egy másik.

Mesélni fogok Nektek a megbízó igényeiről, kéréseiről, hogy hogyan tud összejönni mindennel kapcsolatban egy közös nevező. Mert nyilván én, mint kreatív tervező, szeretném, ha megvalósulnának az ötleteim, de a kétkedő ügyfél sok esetben nem tudja elképzelni a végeredményt. Nagyon vékony jég ez, érezni kell, hogy mi az, amit el kell engedni és mikor kell "rábeszélni" valamire. És nem azért, mert öncélú vagyok, hanem mert már megismertem annyira, hogy tudjam, teljességgel elégedett lesz vele, csupán bátortalan, fél az egyedibb dolgoktól.

Remélem hasznos tanácsokkal is el tudlak látni Titeket, akár egy konyhatervezéssel kapcsolatban, akár egy gyerekszoba elrendezését illetően, vagy csupán a tapasztalás által, mit tégy, mit ne tégy egy felújítás során.



Ez az egész számomra is újdonság, meglátjuk mennyire fogok otthonosan mozogni benne és Nektek mennyire fog tetszeni.


1 megjegyzés: