2013. október 5., szombat

Otthonok nagyítóval - Konténer a nappaliban

Biztosan van aki a címtől sincs elragadtatva, és a képek láttán nyugtázza, hogy igen, gondoltam, hogy ez nem az én világom. Az enyém sem, de mégis van egy két részlet, ami szuper és kortárs és valóban nem az én otthonomba való, de másnál bejön :) Úgyhogy sokszor jó csak emiatt is megnézni dolgokat. Sőt, én sokszor vagyok olyan hangulatban, hogy a saját kis belső harmóniámmal vitatkozó dolgokkal szemezgetek naphosszat. Mert valahol ez is inspirál, hisz ezek által, más belső kis harmóniájába kukkanthatok. ;)



A konténer,az a pálmaszerű növény (bocsánat, nem ismerem a növényeket) és a mellszobor a legnagyobb poén egymás mellett..


..ami a fenti kis galérián folytatódik.. :)


A festmény nagyon jó, az étkezőszett egyedül zavaró számomra. A sok hideg anyag, szín mellé, valamilyen kényelmes formára vágyik a szemem. Mint a nappali esetében is tökjó, hogy kényelmes a kanapé. Mert amilyen embereket ide elképzelek, azt látom, hogy ők kényelmesen, lazán esznek. Na itt nem lehet.Vagy csak az asztal kellene kerek legyen?  :)




A szürke telitalálat, a konyhabútor sárgába hajló árnyalatáról nem tud dönteni a lelkem :)






Vagy ennyire 'kortárs', hogy ilyen otthonod legyen?

3 megjegyzés:

  1. De mire jó, minek oda a konténer?? :)

    VálaszTörlés
  2. Igazából én is bekukkantottam volna oda, de egy plusz helyiséget, egy dolgozósarkot képzelek el funkciójának. Egyébként pedig nyilvánvalóan mint designelem van jelen..

    VálaszTörlés
  3. A design-t értem, a funkciót nem, mivel van külön háló, és olyan hálószoba-szerűnek tűnik kívülről. Mondjuk egy vendégszoba? Mindenesetre érdekes, csak az öncélúságot nem szeretem.

    VálaszTörlés