2014. március 25., kedd

Vintage-loft kihívás I.

Örömmel értesítek minden vintage kedvelőt, hogy (véééégreee) én is tervezhetek egy ilyen stílusú otthont.
Nagyon nagyon örvendezek :) , mert én imádom és még nem volt alkalmam ilyen megbízóhoz.

Még ám nem is a visszafogott fajtához van szerencsém, hanem olyasvalakikhez, akik a nagymama régi komódját és a bontott garázskaput is bent szeretnék látni a nappaliban. Úgyhogy kihívás itt is van, fejvakaródzás is és lelkesedés is.

A gondolatfelhőcskéim első nagy kérdőjelei a konyhapult és a mosogató medence anyaga. Első felvonásban az öntött beton konyhapult volt a porondon, porózussága miatt elvetettük, felületkezelt változata már nem azt hozza, amit mi szeretnénk. Na de akkor miből legyen?? Műkő pultokat is végigjártuk, a nem a végszó. Most a bádog kérdéskört járom végig, ha ez sem, akkor jön a burkolt konyhapult, de ezt kevésbé szeretném. Ehhez 110 %os burkolatot kellene találnom, mind színben, struktúrában méretben.

A mosogató medencét illetően sincs egyszerű dolgunk, ugyanis, nem lehet a praktikerben kapni a kívánatos nagyméretű bödönöket, amolyan francia mosogatómedencének keresztelte valaki, egyszer. Ez is csodálatos lenne a pult anyagából, ha nem, akkor nekem a kerámia a befutó.

Egy kis vintage egyveleg, illetve a két kérdéskörre a verziók..





















Kíváncsiak vagytok mi lesz a megoldás?? ;) Én is! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése