2014. január 11., szombat

Előtte-utána: Desigual bolt

Még mielőtt részletesen bemutatnám a boltot, hoztam ide is (az ImolArton itt nézhatitek meg) egy előtte-utána finomságot róla. Legalábbis számomra olyan a terek átalakulása, mint másnak a nassolás.

Egy kis lakber-nass :)

A fűtés óriási csövét kiiktattuk, vállalva, hogy a hátsó részekben 1-1,5 fokkal melegebb lesz, mint a bolt bejárata felőli oldalon. Mivel hátul van a próbafülke, és a pult is inkább ahhoz a területhez van közel, így ez nem fog gondot okozni. Az a tény csak erősített a döntésben, hogy az üzlet nem bevásárlóközpontban van, így az utcáról lép be az ember, kabátját magán hagyva nézelődik.

Miután ez eldőlt, így a boltív teljes terjedelme a kezem közé került, kontúros kiemelést kapott. A keret felett még lesz tükör, de már nem bírtam ki, hogy 100%-os legyen a készültség. :)


A régi tapétát természetesen leszedtük, a hely teljes adottsága látszik az első fotón, illetve, hogy milyen területet választottunk le a próbafülkék számára.


Boltíveket építtettünk a másik oldalra is, ugyanazt a design kapva. A tapéta világosabb testvérébe a megbízóm felesége szeretett bele, így azt is beillesztettem, a hely szimmetriáját erősítve vele.


A függöny a tapéta tökéletes kiegészítője, a fülkék a kis hely ellenére nem szűkösek.Ha minden készen lesz, a legapróbb kedvenc részleteket lefotózva, még egyszer jövök a bolttal.

Addig, fussatok végig a munkafolyamatokon: 1.rész , 2.rész.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése